Dag 7 – Badedag og cykeltur

Morgenen startede på legepladsen

Herefter besluttede @agnes, @lauge og @annette at blive på campingpladsen og dase. @karl og @vedstesen at cykle en tur til Middelburg – en ældre by og hovedby for Zeeland.

Cykeltur

Vi lejede nogle fine cykler og vi tog den lange vej til Middelburg. Vi så både strand, kørende vindmølle, kæmpe løgmarker, bondegård med mejeri og ostebutik


Vi nåede Middelburg, som var noget større end vi havde regnet med. Der var både kloster, kirker, lange gågader, en masse Caféer mm

Vi kom også ind det sted – der havde været skyld i hele turen – StadsBrouwerij Middelburg. Det gav et par ølsmagsprøver og et par partier skak og 4 på stribe inden vi kørte videre mod Veere og færgen hjem.

Vi nåede også til Veere. Desværre mente nogle Hollændere som forsøgte at overhale os at vi svingede for meget, hvilket resulterede i at en af dem tog den i grøften over styret. Så fik @vedstesen ellers lidt skæld ud på Hollandsk. Den unge dame lod dog heldigvis til at komme sig og vi undskyldte og kørte videre.

I Veere (en gamle handelsby der også handlede meget med DK inden Rotterdam tog over) nåede vi lige en badetur uden for bastionen inden vi skulle med cykelfærgen til Kamperland .

På vejen hjem kunne vi handle og så nåede vi helskindet hjem efter en tur på ca 35 km

Badedag

@agnes, @lauge og @annette gik en tur ind til Kamperland – dels var Agnes’ badedragt gået i stykker og dels skulle vi købe noget frokost.

Efter succesfuld shoppetur fik vi frokost og så var vi klar til en tur i poolen 💦


Efter svømmeturen blev der daset, spillet Meyer og læst i bøger.
Skønt med en dasedag ☀️💦👙

I morgen går turen videre sydpå til Belgien – vi skal ned i varmen (forventer det bliver knap 30 grader…)