Dag 6 – Videre til Sealand

I dag skulle vi videre fra Landsmeer – vi ville gerne til regionen Sealand, men vidste endnu ikke hvor vi skulle overnatte….
Efter en morgensvømmetur til den anden bred, hvor der var kaniner og fisk der hoppede, fik vi morgenmad og pakket sammen. Vi forlod campingpladsen uden toiletpapir og reception.

Undertegnede svømmede til den anden side og så kaniner
Fin campingplads – men husk og tage toilet papir med og retur


Vi kørte mod syd mod Rotterdam og Den Haag. Vi besluttede at køre ind til Haag, som egentlig betyder hæk. Efter at have fundet ud af at der også findes miljøzoner i Holland fandt vi en parkeringsplads uden for zonen for vores oldschool dielselhakker.

Vi gik en tur i Haag.

Der var bl.a. linet op til fest i kirken


Så fik vi frokost på græsplænen ved parkeringskælderen. Så fik jeg den tossede ide at leje cykler og køre forbi kongeslottet. Det gav vise udfordring at samle fire æselcykler, men det lykkedes og Agnes kunne sidde bagpå på et tæppe på det skarpe bagagebære. Vi lejede cykler i en kæmpe cykelkælder

Vi så slottet – det var noget mere lukket end Margrethes!

Slottet er inde bagved hegnet

Efter cykelturen fortsatte vi mod syd langs kysten og passerede store anlæg ved havnen i Rotterdam. Vi passerede store dæmninger og sluser på vej mod Kamperland

Vi fandt en campingplads med svømmingpool, legeplads, rosé, toiletpapir og sæbe 😀