Eremiterne er i fængsel og hard rock cafe

det er politiet og i er anholdt på Anholt klokken 9.45 og i skal i fængsel

her er politiet og fængselet

de er i fængselet

ingen kom til skade og de slap løs som udbrydskonger

???

bagefter var vi på hard rock cafe og det er ikke løgn det var vi se selv


Vådeste dag på vores rejse

I de sidste to en halv dag har vi været i Karon på phuket. Da vi kom her 28/4, var vi på stranden og samle skrald vi fandt mange overraskende ting f.eks en t-shirt, en tand børste, en bøjle, antallet af slikkepinde.

I går lejede vi scootere vi kørte til big Buda, som er 45 meter høj og 25, 45 meter bred. Vi købte en marmor sten, som vi skrev voers navne og Danmark på, som de bruger til mosaikken til buddhaen.

Bagefter kørte vi ned ad bjerget, lige pludselig begyndte det at regne heltvildt og vildsomt, vi kørte videre til vi blev nød til at stoppe. Lige inden vi blev nød til at stoppe kørte vi forbi en lille restaurant som vi kørte tilbage til. Far var glad fordi det var billigt det kostede 295 bath for 5 colaer, to gange Thai nudler med hav mad, en gang kogte ris, en gang omelet med hakket gris og ris og en gang kogte ris med gris.

På restaurenten – det regner stadig (husk lyd).

Bagefter tog vi ud på en strand hvor det ikk regner, hvor mig og Lauge byggede en dæmning som desværre gik i stykker.

Mig og lauges dæmning version 2 inden den gik helt i stykker.

I dag har vi ikke lavet noget specielt – overhovedet ikke.

Khao Sok

I de sidste tre dage har vi været i Khao sok. Igår var vi i cheow lan lake, den er kæmpestor den er ca. 60 km. på den ene led og ca. 1oo km. på den anden led. Det er en kunstig sø, der var en flod engang. Der var mange dyr der druknede fordi vandet kom så hurtigt, der var også 5 byer der kom under vand.

I dag har mig og mor været ude og give mad, mudder massage og bad til elefanter i Khao Sok Elephant Sanctuary, Det var sygo sjovt.

Koh Tao

I dag har vi kørt i bus i fire timer, og bagefter sejlede vi i to timer, og så var vi i Koh Tao.

Agnes i bussen.

Da vi kom af båden var der mega meget kaos. Vi gik på kaffebar og ventede på at ham der ejer hotellet som skulle køre os der hen til hotellet. Der er en god udsigt over havet. **Udsigten kommer i morgendagens blog :b**.

Vi var ude at snorkle i havet. Der var mange fiske arter i havet, for eksempel papegøjefisk og sort søpølse.

Der er en lille fisk i toppen af højre side.