Cykelferie 2023 – Starup til Vilslev

Efter en god nats søvn i en dejlig seng med dyner og puder fik vi serveret morgenmad. Ungerne fik leget med Ejner og der var også lige tid til fællessang om klaveret inden tog videre 🎹

Herfra gik turen videre sydpå.
Det blev en lidt hård tur i regn og strid blæst, men heldigvis med primært medvind 🌧️💨 I Bramming fik vi købt ind til frokost og aftensmad hvorefter vi tog ind til den lokale kroketklub. Her fik vi lov at spise frokost på deres overdækkede terrasse og de låste op for toiletterne – de var alligevel ude og spille 😊


Fyldt med ny energi (men godt kolde…) gik turen videre. Vi besluttede os for en shelter lidt inde i landet i Vilslev i stedet for et ved Kongeåslusen helt ude ved kysten, da vi var bange for at det ville blæse for meget.


I Vilslev havde vi et par franskmænd på tandem til naboer, men heldigvis var der to shelters.


Karl og jeg skulle lige hente lidt ekstra proviant, men på vej tilbage faldt der penge ud af Karls lomme og landede midt i Kongeåen 😱 Det var ikke så sjovt, da strømmen var stærk og en redningsaktion hurtigt blev droppet igen…

Måske er der en glad finder ved Kongeåslusen i morgen?
Aftensmaden blev lavet på Trangia og engangsgrill (et godt tilbud ved den lokale brugs)


Aftenen bliver til kortspil i shelteren og så ellers i soveposen 😴

One thought on “Cykelferie 2023 – Starup til Vilslev”

Comments are closed.