Cykelferie 2023 – Ansager til Starup

Årets cykelferie er planlagt som en fortsættelse af vores cykeltur på ‘Den skæve bane’ – dog med start i Ansager, hvor vi inviterede os selv til fødselsdagsfrokost hos Gitte og JP 😊 Endnu et tillykke til Gitte 🇩🇰

Her var vi heldige også at få hilst på Trine (der lånte bilen og derfor kan tage den med til Esbjerg, så vi ikke skal så langt når den skal hentes igen 😅), Klara og Tage, Magda og Per. Det var hyggeligt!

Fra Ansager gik turen mod Starup, hvor vi håbede at få en kop kaffe hos Holger og Hanne. De var ikke lige hjemme, så vi tog en tur rundt i deres udstilling om området gennem tiden.

Heldigvis kom Holger og Hanne hjem igen en halv time efter vi var kommet så vi kunne få hilst på. Det endte med, at kaffen blev til aftensmad og overnatning i deres flotte, nye Bed and breakfast på ‘Tørreloftet’. Det var rigtig hyggeligt at se dem og Ejner! Og hunden Vilma blev gode venner med Lauge 😲