Dag 2 på den skæve bane

I dag var planen at køre fra Gludsted plantage til Blåhøj ( udtales Blåhyyyv).
Efter morgenmad med havregrød og spejlæg var vi klar til videre færd ud af plantagen og videre på den skæve bane.

Banen bestod nu mest af grus- ikke til de fleste deltagers juble 😒

Målet var stadig langt forude da vi provianterede ved slagteren og spar i Ejstrupholm. Turen gik videre forbi kirken ( med obligatorisk toilet besøg) og videre mod Brande. Hvor vi skulle lidt uden for Ejstrupholm for at finde hyggelig frokostplads med bænke, men efter et par kilometer gav vi op og tog frokosten i stikanten. Lidt efter kom to grå guld cyklende forbi batteridrevet – og de ønskede velbekomme og erklærede om vi ikke vidste der var en bænk 0,5 km væk 😏

Vi fik frokost og videre mod Brande. Vi passerede Monsum – et stort gartneri ved Brande og fortsatte mod Blåhøj efter vi fik is.

Efter godt 37,5 km nåede vi dagens mål ved to shelters i Blåhøj. To shelters på det nedlagte baneareal. Der skulle eftersigende ikke være hverken vand eller toilet, så vi havde medbragt vand og spade. Det viste sig dog at vand var nødvendig (tak eftersom jeg havde slæbt 15 l hele vejen) , men fedt der var lavet toilet ved den nærliggende bålplads.

Efter ankomst kom min kusine (fra gammel Blåhøj ) og børnenes grankusine og granfætter på besøg til en kop rødvin ( koppen måtte de selv medbringe). Det var superhyggeligt – tak for besøget.

I morgen går turen videre mod Sigergaard.