Roadtrip dag 9 – skal vi gå i kloster?

Det var tid til at forlade vores nuværende sted og drage videre til Audierne hvor vi har lejet et hus.


En køretur på ca. 450 km. Vi gjorde et par stop undervejs for at bryde tur lidt op og se nogle seværdigheder

Turen som den næsten så ud..

Første stop – Mont Saint Michel – et kloster på en lille ø i en bugt. Super beliggenhed – den kunne ses langt væk. Stedet var derfor også velbesøgt og lagt an på turister med en stor parkeringsplads og shuttlebusser til og fra. Skulle vi gå i kloster?..

ja vi valgte at gå derud og tage bussen tilbage.

Faktisk kom vi ikke helt i klosteret, men kun på borgmuren og ind i kirke, hvor vi tændte et lys for Michel – Frankrig er godt med mht. digital betaling modsat f.eks. Østrig – her er selv kirken overgået til kort og touch skærme 😄


Der var rigtig mange mennesker inden for murene, så det var rart at komme ud igen.


Efter ladestop inkl. picnic gik turen videre til havnebyen Saint-Malo der skulle have et meget stort tidevandsudsving. Vi kom da tidevandet var ret højt, så det var desværre lidt svært at se, men vi fik set nogle gamle træskibe og et tidligere fæstningsanlæg/kasserne for flåden.

Ca. 19:40 nåede vi vores nye logi. Værtens svigermor på 68 år tog imod. Eftersom hun ikke kunne engelsk og vi ikke Fransk (selvom Karl er ved at øve sig), så tog det lige lidt tid at få afklaret bl.a. hvad katastrofeblink var, hvornår vi skulle checke ud, og om vi selv gjorde rent 🇫🇷🇩🇰🤷‍♀️🤷‍♂️ 😃

Huset vi bor i

Vi fik pakket ud, lavet mad og gik en aftentur til stranden. Det blev ret sent inden vi var retur, så der var det sengetid.


Her dagen derpå dasser vi lidt, men vil nok ud at snorkle 🤿🐟.
Dagens blog skrevet med en kop kaffe i solstol på terrassen med en skøn duft af lavendel

2 thoughts on “Roadtrip dag 9 – skal vi gå i kloster?”

Comments are closed.